Hem | Artiklar | Kontakt os | Agenturer | Forhandlere | Om SC SOUND | Form | Villkor Mitt konto  | Kundvagn |  Till Kassan   
  Varukorg
mer
 
...är tom
 
     
  Valutor  
 
 
     
  Kategorier  
 
Category Audio & Signal processorer
Category Avspelnings och inspelnings utru
  Category Audiorecorder för kamera
  Category CD-spelare
  Category Desktop recorder
  Category HD-recorder
  Category Multitrack recorder
  Category Portabel och bärbar ljudinspelar
  Category Tillbehör till recorder
Category Dator utrustning
Category Gitarr Förstärkare
Category Högtalar Enheter
Category Hörlurar
Category Instrument Väskor & Etui
Category Instrumenter
Category Instrumenter Keyboard
Category Instrumenter Strängar
Category Kabel Färdig
Category Kabel Metervara
Category Kabel Trumma
Category Kontakter & Pluggar
Category Mikrofoner & Trådlöst
Category Mixer
Category Rackpaneler
Category Stativ
Category Strängar
Category Transformer & PSU
Category Verktyg
Category Lager Rensning
 
     
  Tillverkare  
 
 
     
  Nyheter.
mer
 
On-Stage Dustcover 88 keys,Svart
On-Stage Dustcover 88 keys,Svart
SEK 217,50 
 
 
     
 
HD-recorder Låt oss se vad vi har här.

Tascam DR-60Dmk2 Audio recorder till DSLR

Tascam DR-60Dmk2 Audio recorder till DSLR 
Art nr.: TAS-DR60DMK2


Tascam DR-60Dmk2 ljudinspelare för DSLR

DR-60DMK2 är en kompakt 4-ljuds ljudinspelare för användning med en digitalreflexreflex (DSLR) eller en digital spegelfri (DSLM) kamera som en del av ett videosystem. Den kan monteras direkt på en kamera och erbjuder en mängd ljudingångar och utgångar som möjliggör inspelning av högupplöst ljudmaterial parallellt, men separat från kameran och dess videodata. Enheten erbjuder Tascam-original HDDA-mikrofonförstärkare, kända för sitt höga S / N-förhållande, lågt ljud och låg distorsion. Inspelningar kan göras på 44,1 / 48/96 kHz, 16/24 bitar i WAV- eller BWF-format. DR-60DMK2 kan spela in från fyra kanaler medan den blandas till en stereosignal. Inspelningsnivåerna kan ställas in oberoende av ingångarna 1, 2 och 3-4, och funktionen Dual Recording gör att två filer kan spelas in parallellt på olika nivåer.

Vejl. pris
SEK 1.727,50 
inkl. moms

Tascam HS-20 Stereo audio recorder

Tascam HS-20 Stereo audio recorder 
Art nr.: TAS-HS20


Tascam HS-20 stereoljudinspelare

HS-20 är utrustad med massiva transportknappar, en viktad ratt och en färg TFT-pekskärmskärm. Bakpanelen erbjuder balanserade och obalanserade analoga kontakter, såväl som SPDIF och AES / EBU digitala ingångar och utgångar. RS-232C och parallella kontrollgränssnitt finns också tillgängliga. Enheten kan spela in ljudmaterial för att sända vågformatfiler med en upplösning på upp till 192 kHz på 24 bitar.

Vejl. pris
SEK 14.327,31 
inkl. moms

Tascam SD-20M Harddisk Audio recorder, 4 spår

Tascam SD-20M Harddisk Audio recorder, 4 spår 
Art nr.: TAS-SD20M


Tascam SD-20M hårddisk ljudinspelare, 4 spår

SD-20M är en användarvänlig inspelare som bara fyller 1 enhet i en rack. Enheten erbjuder ett par mikrofonförstärkare med fantomkraft för direktmikrofoninspelning. Både mikrofoningångar och linjeingångar kan spelas in samtidigt i fyra spårläge. Dubbel inspelningsläge tar ljudet på en lägre nivå som en säkerhet mot förvrängda inspelningar. SD-20M innehåller ett batteri backup system: AA-batterier kan hålla enheten igång i timmar om strömmen är igång. En trådlös fjärrkontroll eller fotströmbrytare kan styra inspelning och uppspelning.

Vejl. pris
SEK 2.565,00 
inkl. moms

Tascam SS-CDR200 Harddisk och CD recorder WAW/MP3

Tascam SS-CDR200 Harddisk och CD recorder WAW/MP3 
Art nr.: TAS-SSCDR200


Tascam SS-CDR200 hårddisk och cd-inspelare WAW / MP3

SS-CDR200 är en enstaka rymdinspelare avsedd för applikationer som använder kassett-, CD- eller MiniDisc-inspelare. Enheten spelar in till SD, CF eller USB-minne i WAV eller MP3-format. SS-CDR200 är utrustad med balanserade och obalanserade ingångar och utgångar, SPDIF-koaxial digital in och ut med samplingsfrekvensomvandlare, RS-232 seriella och parallella kontrollportar, en trådlös fjärrkontroll och en tangentbordsinmatning för datorn för mapp / filnamn. Det erbjuder också traditionella funktioner som pitchkontroll, nyckelkontroll, auto-cue och mer.

Vejl. pris
SEK 9.995,00 
inkl. moms

Tascam SS-CDR250 Harddisk och CD recorder WAW/MP3

Tascam SS-CDR250 Harddisk och CD recorder WAW/MP3 
Art nr.: TAS-SSCDR250N


Tascam SS-CDR250N Hårddisk och CD-inspelare WAW / MP3

SS-CDR250 är en enstaka rymdinspelare avsedd för program som använder hårddisk eller CD-spelare / spelare. Enheten spelar in till SD, SDHC, SDXC eller USB-minne i WAV eller MP3-format. SS-CDR250N är utrustad med balanserade och obalanserade ingångar och utgångar, SPDIF-koaxial digital in och ut med samplingshastighetsomvandlare, RS-232 seriella och parallella kontrollportar, en trådlös fjärrkontroll och en tangentbordsinmatning för mapp / filnamn. Det erbjuder också traditionella funktioner som pitchkontroll, nyckelkontroll, auto-cue och mer.

Vejl. pris
SEK 10.112,50 
inkl. moms

Tascam SS-R100 Harddisk Audio recorder WAW / MP3

Tascam SS-R100 Harddisk Audio recorder WAW / MP3 
Art nr.: TAS-SSR100


Tascam SS-R100 hårddisk ljudinspelare WAW / MP3

SS-R100 är en enstaka rymdinspelare avsedd för applikationer som använder kassett-, CD- eller MiniDisc-inspelare. Enheten spelar in till SD, CF eller USB-minne i WAV eller MP3-format. SS-R100 är utrustad med balanserade och obalanserade ingångar och utgångar, SPDIF-koaxial digital in och ut med samplingsfrekvensomvandlare, en trådlös fjärrkontroll och en tangentbordsinmatning för mapp / filnamn. Det erbjuder också traditionella funktioner som pitchkontroll, nyckelkontroll, auto-cue och mer.

Vejl. pris
SEK 5.252,50 
inkl. moms

Tascam SS-R200 Harddisk Audio recorder WAW / MP3

Tascam SS-R200 Harddisk Audio recorder WAW / MP3 
Art nr.: TAS-SSR200


Tascam SS-R200 hårddisk ljudinspelare WAW / MP3

SS-R200 är en enstaka rymdinspelare avsedd för applikationer som använder kassett-, CD- eller MiniDisc-inspelare. Enheten spelar in till SD, CF eller USB-minne i WAV eller MP3-format. SS-R200 är utrustad med balanserade och obalanserade ingångar och utgångar, SPDIF-koaxial digital in och ut med samplingsomvandlare, RS-232 seriella och parallella kontrollportar, en trådlös fjärrkontroll och en tangentbordsinmatning för datorn för mapp / filnamn. Det erbjuder också traditionella funktioner som pitchkontroll, nyckelkontroll, auto-cue och mer.

Vejl. pris
SEK 5.610,00 
inkl. moms

Tascam SS-R250 Harddisk Audio recorder WAW / MP3

Tascam SS-R250 Harddisk Audio recorder WAW / MP3 
Art nr.: TAS-SS-R250N


Tascam SS-R250 hårddisk ljudinspelare WAW / MP3

SS-R250N är en inspelare / spelare med flera fjärrkontroller för professionella applikationer som broadcaststudios och stationära installationer. Den spelar in i WAV och MP3-format till SD / SDHC / SDXC och USB-minne. Enheten kan automatiskt ladda upp inspelningar och ladda ner filer för uppspelning. Tidssynkronisering via SNTP är också möjlig. SS-R250N kan styras på flera sätt: RC-SS150 erbjuder ett bekvämt gränssnitt med färg LC-skärm och 12 tangenter för Flash-uppspelning. SS-R250N kan också styras med en app för iOS och Android-enheter. För ljudanslutning är den utrustad med balanserade och obalanserade analoga ingångar och utgångar, samt SPDIF-koaxial och AES / EBU digital I / O med samplingsomvandlare. Ett Dante-gränssnittskort erbjuder 2-kanalars ingång / utgång för Dante ljudnätverk.

Vejl. pris
SEK 8.080,00 
inkl. moms

 
Visar 1 till 8 (av 8 produkter) Resultatsidor:  1 
           

Dankort E-Dankort Visa VisaElectron Mastercard JCB 

osCShop Webshop