Hem | Artiklar | Kontakt os | Agenturer | Forhandlere | Om SC SOUND | Form | Villkor Mitt konto  | Kundvagn |  Till Kassan   
  Varukorg
mer
 
...är tom
 
     
  Valutor  
 
 
     
  Kategorier  
 
Category Audio & Signal processorer
Category Avspelnings och inspelnings utru
Category Dator utrustning
  Category Externt ljudkort
Category Gitarr Förstärkare
Category Högtalar Enheter
Category Hörlurar
Category Instrument Väskor & Etui
Category Instrumenter
Category Instrumenter Keyboard
Category Instrumenter Strängar
Category Kabel Färdig
Category Kabel Metervara
Category Kabel Trumma
Category Kontakter & Pluggar
Category Mikrofoner & Trådlöst
Category Mixer
Category Rackpaneler
Category Stativ
Category Strängar
Category Transformer & PSU
Category Verktyg
Category Lager Rensning
 
     
  Tillverkare  
 
 
     
  Nyheter.
mer
 
K&M Mikrofon stativ för tak montering
K&M Mikrofon stativ för tak montering
SEK 478,30 
 
 
     
 
Externt ljudkort

Tascam iXR USB audio och midi interface 2 in / 2 out

Tascam iXR USB audio och midi interface 2 in / 2 out 
Art nr.: TAS-IXR


Tascam iXR USB-ljud och MIDI-gränssnitt 2 in / 2 ut

iXR är ett bärbart MIDI-gränssnitt som ansluter direkt till en iPad med blixtkabeln som vanligtvis levereras med en iOS-enhet. Den kompakta konstruktionen har inga skarpa kanter och kroppen består av slitstarkt, rullat aluminium. Det erbjuder också Ultra-HDDA-mikrofonpermer och ett signal-brusförhållande på 101 dB och ett ekvivalent ingångsljud på -125 dBu, vilket resulterar i en oerhört låg ljudnivå. Det tillåter att spela in flera instrument som akustisk gitarr och vindinstrument, samt sång i högupplösta format.

Vejl. pris
SEK 1.737,50 
inkl. moms

Tascam iXZ Mikrofon och instrument preamp till Apple

Tascam iXZ Mikrofon och instrument preamp till Apple 
Art nr.: TAS-IXZ


Tascam iXZ Mikrofon och Instrument Preamp till Apple

iXZ är en fickstorlek, mikrofon / instrumentingång för Apple iPad, iPhone eller iPod Touch. En gitarr, mikrofon eller bas kan läggas till och interagera med provtagning, en gitarrförstärkare, inspelning och DJ-appar. iXZ erbjuder fantomkraft till mikrofoner och kontroller för att styra dess förstärkning. Enheten har också en hörlursutgång.

Vejl. pris
SEK 565,00 
inkl. moms

Tascam US-16x08 USB 2.0 Audio interface

Tascam US-16x08 USB 2.0 Audio interface 
Art nr.: TAS-US16X08


Tascam US-16x08 USB 2.0 Audio Interface

US-16x08 erbjuder 16 mikrofon- och linjeingångar till datorn med tydlig ljudkvalitet och avancerade funktioner för hantering av stora sessioner. Åtta Ultra HDDA-mikrofonförstärkare ger ren och tyst drift samtidigt som den ger upp till 56 dB förstärkning. Åtta extra balanserade linjeingångar finns tillgängliga, två av dem kan konverteras till instrumentnivå för direktgitarr eller basinspelningar. Åtta linjära utgångar är också tillgängliga, två med nivåkontroll på frontpanelen. US-16x08 har en inbyggd DSP-mixer för digital digital blandning med låg latens. Varje kanal erbjuder en 4-bands EQ och komprimering. Förutom gränssnittsläget kan US-16x08 också användas som mikrofonförstärkare. Enheten stöder Windows- och Mac-drivrutiner, liksom USB Class Compliant 2.0-drivrutiner för tabletter som Apple iPad. MIDI ingång och utgång finns också på bakpanelen.

Vejl. pris
SEK 3.185,00 
inkl. moms

Tascam US-1x2 USB 2.0 Audio interface

Tascam US-1x2 USB 2.0 Audio interface 
Art nr.: TAS-US1X2


Tascam US-1x2 USB 2.0 Audio Interface

US-1x2 är ett USB-ljud / MIDI-gränssnitt med 1 ingång / 4-utgång, perfekt för nybörjare. Det erbjuder seriösa fotograferingsfunktioner med 96 kHz / 24-bitars kvalitet med enkel användning. Mic preamps är nyckeln till sublim ljudkvalitet och US-1x2 erbjuder Ultra-HDDA mic-preamps med 125 dBu EIN-betyg vilket innebär att den har en mycket låg ljudnivå. Tack vare det breda dynamiska intervallet kan gränssnittet användas både med dynamiska och kondensatormikrofoner. Detta gör enheten optimal för inspelning av vokal-, piano- och akustiska gitarrer. US-2x2 kan användas med DAW-applikationer, det kan även användas som ljudgränssnitt med iPads och andra populära iOS-enheter, med hjälp av en Apple Lightning-to-USB-kameraadapter (ytterligare en nätadapter krävs när US-2x2 används med iOS-enheter).

Vejl. pris
SEK 1.000,00 
inkl. moms

Tascam US-20x20  USB 3.0 Audio interface med 20 in/out

Tascam US-20x20 USB 3.0 Audio interface med 20 in/out 
Art nr.: TAS-US20X20


Tascam US-20x20 USB 3.0 Audio Interface med 20 in / ut

US-20x20 är avsedd att användas i professionella fotograferingsanläggningar eller projektstudior. Ljudgränssnittet stöder 192 kHz och använder USB 3.0. Med funktioner som Mic Preamp Mode och Mixer Mode är det ett mycket mångsidigt verktyg och samtidigt ett gränssnitt för flerkanalsinspelning. Mikrofonförstärkare krävs för att uppnå högsta möjliga ljudkvalitet. De åtta Tascam Ultra-HDDA mic-preamparna har ett motsvarande ingångsbrus (EIN) på -125 dB. 20 dB höjdrum på mikrofon och linjeingångar gör det enkelt att hantera hög SPL-bypass från slag och instrument. US-20x20 använder en högpresterande Blackfin-processor och erbjuder en avancerad DSP-mixer med EQ, kompression och reverb-effekter på varje kanal. Processorn erbjuder också flera kanaler överföring via USB 3.0.

Vejl. pris
SEK 5.607,50 
inkl. moms

Tascam US-2x2 USB 2.0 Audio interface

Tascam US-2x2 USB 2.0 Audio interface 
Art nr.: TAS-US2X2


Tascam US-2x2 USB 2.0 Audio Interface

US-2x2 är ett 2-ingångs / 2-utgångs USB-ljud / MIDI-gränssnitt som är perfekt för nybörjare. Det erbjuder seriösa fotograferingsfunktioner med 96 kHz / 24-bitars kvalitet med enkel användning. Mic preamps är nyckeln till sublim ljudkvalitet och US-2x2 erbjuder Ultra-HDDA mic-preamps med 125 dBu EIN-betyg vilket innebär att den har en mycket låg ljudnivå. Tack vare det breda dynamiska intervallet kan gränssnittet användas både med dynamiska och kondensatormikrofoner. Detta gör enheten optimal för inspelning av vokal-, piano- och akustiska gitarrer. US-2x2 kan användas med DAW-applikationer, det kan även användas som ljudgränssnitt med iPads och andra populära iOS-enheter, med hjälp av en Apple Lightning-to-USB-kameraadapter (ytterligare en nätadapter krävs när US-2x2 används med iOS-enheter).

Vejl. pris
SEK 1.315,00 
inkl. moms

Tascam US-32 Mini Studio Creator Audio interface

Tascam US-32 Mini Studio Creator Audio interface 
Art nr.: TAS-US32

Vejl. pris
SEK 1.427,50 
inkl. moms

Tascam US-42 Mini Studio Creator Audio interface

Tascam US-42 Mini Studio Creator Audio interface 
Art nr.: TAS-US42

Vejl. pris
SEK 1.862,50 
inkl. moms

Tascam US-4x4 USB 2.0 Audio interface

Tascam US-4x4 USB 2.0 Audio interface 
Art nr.: TAS-US4X4


Tascam US-4x4 USB 2.0 Audio Interface

US-4x4 är ett 4-ingångs / 4-utgångs USB-ljud / MIDI-gränssnitt som är perfekt för nybörjare. Det erbjuder seriösa fotograferingsfunktioner med 96 kHz / 24-bitars kvalitet med enkel användning. Mic preamps är nyckeln till sublim ljudkvalitet och US 4x4 erbjuder ultra-HDDA mic preamps med 125 dBu EIN rating vilket betyder att den har en mycket låg ljudnivå. Tack vare det breda dynamiska intervallet kan gränssnittet användas både med dynamiska och kondensatormikrofoner. Detta gör enheten optimal för inspelning av vokal-, piano- och akustiska gitarrer. US-4x4 kan användas med DAW-applikationer, det kan även användas som ljudgränssnitt med iPads och andra populära iOS-enheter, med hjälp av en Apple Lightning-to-USB-kameraadapter (ytterligare en nätadapter krävs när US 4x4 används med iOS-enheter).

Vejl. pris
SEK 1.912,50 
inkl. moms

 
Visar 1 till 9 (av 9 produkter) Resultatsidor:  1 
           

Dankort E-Dankort Visa VisaElectron Mastercard JCB 

osCShop Webshop